INFÖR DIN RESA

Här har vi samlat information som kan vara till hjälp när du planerar att resa med oss.
Har du ytterligare frågor besvarar vi dem via e-post: camilla@cacompany.se
eller på 070-795 43 23

Anmälning/avbokning

Anmälningsavgift
Anmälningsavgiften är en delbetalning av din resa, 15% av totalsumman betalar du direkt när du anmält dig. Resterande summa betalas senast 10 veckor innan resans avgång. Om denna inte är oss tillhanda inom angiven tid så avbokas resan och anmälningsavgiften återbetalas ej.

Avbokning
Avbokning av resan måste göras så snart hinder uppkommer. Om du inte avbeställer din resa eller inte kommer i tid till avreseflygplatsen, sker ingen återbetalning av resans pris.

Avbeställningskydd/Reseförsäkring
När du bokar din resa bör du alltid ha en extra rese- samt avbeställningsföräkring. Då undviker du ekonomiska bakslag som kan bli följden om något oförutsett inträffar. I din hemförsäkring ingår ofta en reseförsäkring som enkelt och billigt kan utökas med en tillägsförsäkring samt avbeställningsskydd, och gäller då för alla resor under ett helt år. Avbeställningsförsäkringen skyddar dig mot höga kostnader vid eventuell avbokning p g a sjukdom, olycksfall eller annan händelse av ingripande karaktär. Skyddet kan inte kompletteras i efterhand, ej heller avbeställas efter att anmälningsavgift erlagts.

Praktiska råd

Flygbiljett
Flygbiljetterna kan vara förbeställda som en gruppbokning beroende av tid på året. Alternativt beställer du din resa själv. Prata alltid med CA & Company Hälsa och skönhet innan du beställer din resa. När du har bokat din plats till hälsoresan har du själv direktkontakt med resebyrån som skickar biljett personligen till dig. En reguljärflygbiljett är en personlig värdehandling. Därför är det viktigt att ditt namn på flygbiljetten är korrekt stavat samt överensstämmer med uppgifterna i ditt pass.

Pass
Är ditt pass på gränsen till att gå ut, råder vi dig att införskaffa nytt pass.

Valutaväxling
Du bör redan före avresan ha försett dig med en handkassa av landets valuta. På så vis slipper du att åka till bank eller bankomat vid ankomsten. Vi rekommenderar att du tar med ett betal- eller kreditkort. American Express, VISA, Diners Club och Master Card gäller numera på de flesta hotell, restauranger och välrenommerade butiker.