Klassisk Massage/Idrottsmassage På Södermalm

 
 

KLASSISK DJUPGÅENDE MASSAGE 

På CA&Company har vi över 20 års erfarenhet av behandlingarna djupgående Klassisk massage och idrottsmassage med fokus på individuella muskelproblem. En klassisk massage är förebyggande och behandlande för både trötta "kontorsryggar" samt ett bra komplement till dig som tränar mycket. När du får en massage ökar cirkulationen i trött muskulatur, det stärker immunförsvaret och ger kroppen en viktig avkoppling som i sin tur reducerar spänningar och stress.förkortar läkningsprocesser 


IDROTTS MASSAGE

Som kund behöver du självklart inte vara elitidrottare för att få en idrottsmassage. En idrottsmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig klassisk massage och passar dig som tränar regelbundet eftersom det går mer på djupet och masserar ligament och senor. Denna behandling kan hjälpa dig att få träningsvärken att släppa snabbare, eventuella skador som förhindrar fortsatt träning kan behandlas.

KLASSISK MASSAGE/IDROTTSMASSAGE PRIS

30 min, 500 kr

45 min, 760 kr

60 min, 820 kr

75 min, 920 kr

90 min, 1080 kr 


SKILLANDEN PÅ KLASSISK MASSAGE OCH IDROTTSMASSAGE

Massage är förebyggande och behandlande för både trötta "kontorsryggar"samt ett bra komplement till dig som tränar mycket. Skillnaden på. Idrottsmassage och klassisk massage är att under Idrottsmassagen går man hårdare fram och eftersträvar inte samma djupa”avslappning” ibehandlingen, oxytosin som frisätts under en behandlingen är inte målet under behandlingen, utan en mer explosiv och snabbare behandling för att bibehålla musklernas styrka och kraft. Båda behandlingarna förkortar generellt läkningsprocesser och ökar cirkulationen i trött muskulatur, stärker immunförsvaret och ger kroppen en viktig avkoppling som i sin tur reducerar spänningar och stress.


CAMILLAS KOMBOBEHANDLING

En djupgående massage kombinerat med zonterapi.
Behandlingens mål är att återställa balans i kroppen, minska på djupare spänningar, uppnå avkoppling och först då är läkning möjlig. Behandlingen utförs med fokus på individuella problem, och ger bra resultat på bla:

  • Rygg-nacke och ländryggsproblem
  • Led och muskelbesvär
  • Trötthet
  • Stress                                                                                                                                                                                                                  
  • Musarm
  • Tennisarmbåge         
  • Obalanser i kroppen                                                                                                                                                                                                     
      60 min, 1.020kr