En behandlande djupgående massage kombinerat med Kinesiologi och andra tekniker.
Behandlingen utförs med fokus på individuella problem och ger resultat på djupet.

Kinesiologi är en teknik för att hitta individuella sätt att komma i bättre balans. Kinesiologin arbetar för att skapa cirkulation i kroppen, via lymf- meridiansystemet och muskulaturen. När strukturella spänningar släpper i muskulatur och leder så ger det förutsättning till självläkning, mindre smärta och bättre återhämtning.
Hur man mår som människa har stor inverkan på kroppens alla samordnande system. Ökad belastning med icke tillräckliga resurser fysiskt eller psykiskt skapar stress och sådan har stor inverkan på både psykiskt och fysiskt välmående. Med kinesiologi som test- och korrigeringsmetod hjälper jag personen att åter kunna öka sina reservkrafter och därigenom minska stress.                

  •  Allergier-katt-Pollen
  • Mat-intolleranser
  • Trötthet, huvudvärk
  • Stress, lång och kortvarig
  • Sömnproblem
  • Magproblemematik, matsmältning, IBS
  • Muskel-och ledspänningar
  • PMS och olika låsningar och obalanser i kroppen.

Ord från en klient:

I oktober förra året tog jag min utmattade kropp till Camilla och bad henne om hjälp att balansera och stötta den, eftersom jag kände att jag inte klarade av det på egen hand. Det var ett av de bästa besluten jag kunnat ta. Med MS i botten har det blivit en speciell resa med mycket tålamod och särskilda hänsyn. Långsamt och säkert har Camilla genom att lyssna på mig, men framförallt genom att lyssna på min kropp, gjort just det med all sin fantastiska kunskap - hon har stöttat och balanserat kroppen så att den har betydligt mer kraft och ork idag. Varje behandling är inkännande och unik. Det är inte alltid behagligt, men med Camillas lugn och guidning kring varför kroppen smärtar eller signalerar på olika ställen kan jag slappna av och låta dem jobba ihop. Och det gör de så bra. Förutom att Camilla förstår sig på kroppar, och har en oerhörd bredd i sina verktyg för behandlingar, är hon också en fantastiskt fin och härlig person som jag alltid ser fram emot att träffa.                                       
60 min, 1.195 kr