NBE 1000

NBE 1000 är revolutionerande skönhetsbehandlingar utan kirurgiska ingrepp. Resultatinriktade behandlingar som är ljuvliga och resultaten syns direkt!
Effektivt-smärtfritt-hållbart. Läs mer om NBE 1000 här >>
 
Ansikte Basic: Rengöring, NBE-behandling
samt avslutande kräm /45 min. 1250 kr

Ansikte Deluxe: Rengöring, enzympeeling, NBE-behandling,
peel off mask, nackmassage samt avslutande kräm /ca 80 min. 1550 kr

Ansikte Kombo: Rengöring, peeling, ånga, portömning, brynplockning, NBE-behandling, peel off mask, nackmassage samt avslutande kräm /ca 1 tim 45 min. 2100 kr

REKOMMENDERAS I KUR!
-10% RABATT vid köp av kur x 5 ggr  -15% RABATT vid köp av kur x 10 ggr.


Ansikte Mix 1 ggr Kombo, 1 ggr Deluxe, 3 ggr Basic.  6660 kr (Rabatten avdragen!)
Hals / 990 kr
Dekolletage /1250 kr
Stuss /1250 kr
Baksida lår + stuss /1350kr
Mage /1250 kr
Muskelbehandling 30 min /850 kr
Muskelbehandling 60 min/ 1100 kr

VAD ÄR NBE FÖR SLAGS BEHANDLING?

NBE står för Nannic (leverantörens namn) Beautifying Energy. Med NBE-utrustning utförs skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte med hjälp av Radiofrekens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska behandlingar. Det är helt utan nålar, smärta eller biverkningar. Det är tvärt om mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system, vilket gör resultaten otoligt hållbara.

Hur fungerar behandlingen? Vad är det som händer i kroppen?
De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en frikton uppstår, vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då igång immusystemet och en läkningsprocess. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan celler (detoxfiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur. De specialutvecklade  produkterna fungerar tillsammans med NBE som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs, triggar det igång fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden, för att reducera acnen.

Är behandlingen säker?
NBE är en 100% säker behandlingsmetod. Den är till och med gynnsam för kroppens egna biologiska system.

Vad är det förväntade resultatet?
I ansiktet är det möjligt att redan efter första gången se en tydlig uppstramning av käklinjen, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt. Vid acne eller Rosacea-behandling är det möjligt även där, att se förbättring redan efter första behandlingen. Efter ca 3-5 behandlingar syns en större uppstramning av huden. Dubbelhakor reduceras kraftigt och även hängande ögonlock får finare lyft. Acne och Rosacea tonas ner avsevärt.

Ytterligare information finner du här:
www.cosmetiqann.se