VÄLKOMMEN TILL CA&COMPANY

 
Vi som driver CA & Company Camilla & Annelie har en lång vänskap sedan barnsben och ett yrkesliv som egenföretagare, med över 20 år vardera inom hälsa och skönhet.
Vår trivsamma fina salong finns på Södermalm, där Du alltid får ett varmt bemötande. Vi har tagit till vara på den familjära, hemtrevliga känslan och kombinerat detta med professionella behandlingar.

I rofyllda behandlingsrum ger vi Dig möjlighet att stänga av tid och rum - en chans att varva ner och sätta Dig själv i centrum. Genom vår mångåriga erfarenhet, samt att vi vidareutvecklar våra kunskaper regelbundet, kan du lugnt känna dig trygg i våra händer.
CA & Company är sedan maj 2016 en sammanslagning av företagen
Annelies Skönhetskammare och Framgångsrik Hälsa
Allt började med ett presentkort i födelsedagspresent… Jag fick en behandling på en hudvårdsalong och kände bara "WOW… Det här vill jag också pyssla med!" Jag har också alltid haft ett stort intresse för människor och omsorg, så mitt yrkesval föll sig ganska naturligt. Sagt & gjort, det blev till slut hudterapeututbildningen på Beauty Therapist School och jag examinerades 1997.
 Jag har även mångårig erfarenhet som modell där jag jobbat aktivt med agenturer både i Sverige och utomlands, vilket ställde en hel del krav på mitt utseende. Den pressen som det innebär att vara modell,  i kombination med pubertal ålder, ledde till en hel del problem med hyn, vilket stressade mig och "stress-acne" var ett faktum.
 Trasslig hud, i kombination med att jag tycker om att ta hand om människor, har lett till att jag verkligen vill jobba med det jag gör. Det är roligt att kunna hjälpa andra, roligt att få andra att må bra. Det är också väldigt tacksamt att gå till jobbet!
 1997 efter examen, blev jag erbjuden att ta över Anna-kliniken, som då var Decléors agentur-salong. Den drev jag under tre år och flyttade därefter verksamheten till Södermalm 2001.
Jag startade Annelies Skönhetskammare, där jag har trivts fantastiskt bra under 15 år.
Nu är det en ny fas och jag har slagit mig samman med Camilla, min barndomsvän och kollega sedan 2014. Vi har bildat bolag och ”slagit våra påsar ihop” och bedriver numera vår gemensamma salong CA & Company på Folkungagatan 89. Otroligt spännande, inspirerande och roligt att få gå vidare och göra något nytt, men ändå få kunna fortsätta göra det som jag trivs så himla bra med!
 Kontakt: annelie@cacompany.se
Mobil: 073-503 39 81

Auktoriserad hudterapeut, Cidesco
Medl. av Sveriges hudterapeuters riksorganisation

CAMILLA LINDQVIST

Jag trodde aldrig jag skulle vilja byta yrkesinriktning - jag som verkligen
stormtrivdes med mitt arbete inom reklam och försäljning och gillade mina härliga kollegor. Efter 7 år med högt tempo och många deadlines blev dagarna alldeles för stressiga, och jag började fundera på att helt byta riktning. Eftersom jag själv älskade att få massagebehandlingar och unnade mig det minst 2 ggr i månaden, väcktes det intresset för kropp och själ vid liv.
1996 utbildade jag mig till idrottsmassör och driver sedan 24 år tillbaka mitt eget företag. Jag insåg snabbt att jag var inne på helt rätt spår och utbildade mig vidare till zonterapeut och även inom kort till kostrådgivare. För att kunna erbjuda ett större utbud inom hälsa utbildade jag mig till Qi gonginstruktör samt Soma move & mindinstruktör. Det holistiska synsättet på hälsa är så inspirerande och utvecklande att arbeta utifrån. From 2015 erbjuder jag och min kollega Fia Larzon även Hälsoresor till Grekland. Jag har nu from april-2018 tagit min examen till Diplomerad kinesiolog, vilket ger mig fördjupad kunskap om kroppens fantastiska samspel som helhet.

Jag är så lycklig över att jag bestämde mig för att helt byta yrkesinriktning, då jag drivs av att inspirera och hjälpa människor att må lite bättre, vilket är fantastiskt kul, bonusen blir att jag själv och mina kunder blir piggare och friskare. Att ta ett steg i taget och se vår hälsa som ett långsiktigt "projekt" gör att det blir lättare och mycket roligare att utvecklas.
Jag och min fantastiska barndomsvän Annelie har nu efter 20 år i branschen öppnat salong tillsammans, CA & Company Hälsa och Skönhet AB. Vi öppnar portarna i maj 2016. Det är så inspirerande och kul att få arbeta under samma tak.
Kontakt: camilla@cacompany.se
Mobil: 070-795 43 23

Certifierad Idrottsmassör,
Europeiska massageakademin.
Diplomerad Kinesiolog
Sabine Rosén Utbildningar
Certifierad Zonterapeut, Kairons Reflexologiskola.
Diplomerad kostrådgivare, Paulúns näringscenter.
Diplomerad Soma Move och Mind instruktör för
Linus och Cecilia

Att få arbeta som Medicinsk fotterapeut, med människor, omsorg och beröring, och att på något sätt kunna bidra till en annan människas välmående, är för mig en stor glädje. Jag är diplomerad Medicinsk fotterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm och driver idag Fothälsan Madre Terra. Mina behandlingar ges inom medicinsk fotvårdsterapi, fot- och underbensmassage.
För mig är helheten i fokus, att skapa en förståelse för åkommors ursprung och att sedan behandla, förebygga och vid behov ge individuella råd för egenvård, för ett långsiktigt välmående för kropp och själ. Naturens rytm är en av mina främsta ledstjärnor i mitt arbete och vardag.
Det finns en storhet med våra fötter, att förstå sig på deras funktion och betydelse litet mera och ge dem omsorg i vardagen, är en vacker upptäckt på flera sätt.

Kontakt:
tereza@fothalsanmadreterra.com
www.fothalsanmadreterra.com
Mobil: 073-673 40 98

Medlem i yrkesorganisationen Sveriges Fotterapeuter

PETRA PÄIVIÖ

Redan som liten drömde jag om att bli frisör. Jag tog alla tillfällen jag kunde, till att vara i en frisörsalong och fixa med andras hår. Många familjemedlemmar blev lidande
på vägen ;) Jag minns fortfarande känslan när jag i högstadiet fick möjlighet att ”prya” på en frisörsalong – en positiv stark känsla som jag fortfarande bär med mig. Där och då visste jag att det var frisör jag ville bli.

Intresset för hår och utseende hade jag sedan länge med mig, ju äldre jag blev, desto större blev också intresset för människan.
Efter min treåriga gymnasieutbildning på S:t Eriks frisörlinje arbetade jag flera år som frisör och tog sedan steget vidare och utbildade mig till addictolog (beroendeterapeut). Jag
har efter detta fortsatt arbeta som frisör eftersom det är just kombinationen att möta människan som jag fick en fördjupad kunskap genom addictolog utbildningen, och få möjlighet att göra den människan fin i håret som är så fantastiskt givande och kul.
Efter ett längre uppehåll som föräldraledig till tre barn, ser jag nu så otroligt mycket fram emot att förverkliga ännu en dröm - att få vara frisör och egenföretagare - och arbeta i en stimulerande miljö med kompetenta medarbetare och terapeuter med olika inriktningar på
CA & Company. //Petra
Kontakt: petrapaivio@me.com
Mobil: 070-710 33 63

JANE MEDLE NORDVALL

Jane heter jag och har jobbat som nagelspecialist sedan år 2000.
Har gått min grundutbildning hos Scandinavian Manicure School (naglar.com).
Jag jobbar med märken som Creative, Light Elegance, Backscratchers, Shellac och IBX.
Mitt motto är "Fina och hållbara naglar". Jag har som mål att göra mina kunder nöjda och att de går från salongen med ett leende från öra till öra. //Jane
Kontakt: jane@janesnailcare.se
Mobil: 070-4762338