RECENSIONER

 
Om du varit på besök hos oss, får du gärna skriva några recensioner här.
Tack på förhand!

(För att undvika otillåten reklam och spam, behöver vi personligen godkänna alla inlägg
- därav syns inte ditt inlägg direkt.)

 • Lisa 28 januari 2019 10:13:28
  Med vänliga hälsningar
 • Ulla Wiklund 24 september 2018 19:47:07
  Camilla Du gjorde susen. Jag blev så pigg! Varmt tack för ett härligt möte och fantastisk behandling idag. Blev så glad över att se er alla!❤️
 • Ludmila H 14 september 2018 13:02:31
  Hej Camilla, ville bara säga att jag är mycket bättre i min rygg. Minimal smärta i revbenen . Vill bara tacka dig då mycket. Ser fram emot nästa session 20/9. Kram och Stort Tack ! ❤️
 • Anna Ekener 7 september 2018 17:20:19
  Det är alltid lika härligt att komma till er oavsett om det är fotbehandling, ansiksbehandling eller massage. Bara att komma in genom dörren gör att jag kopplar av och ni är alla alltid lika vänliga, trevliga och professionella.
 • Ewa L. 7 september 2018 12:18:15
  I oktober förra året tog jag min utmattade kropp till Camilla och bad henne om hjälp att balansera och stötta den, eftersom jag kände att jag inte klarade av det på egen hand. Det var ett av de bästa besluten jag kunnat ta. Med MS i botten har det blivit en speciell resa med mycket tålamod och särskilda hänsyn. Långsamt och säkert har Camilla genom att lyssna på mig, men framförallt genom att lyssna på min kropp, gjort just det med all sin fantastiska kunskap - hon har stöttat och balanserat kroppen så att den har betydligt mer kraft och ork idag. Varje behandling är inkännande och unik. Det är inte alltid behagligt, men med Camillas lugn och guidning kring varför kroppen smärtar eller signalerar på olika ställen kan jag slappna av och låta dem jobba ihop. Och det gör de så bra. Förutom att Camilla förstår sig på kroppar, och har en oerhörd bredd i sina verktyg för behandlingar, är hon också en fantastiskt fin och härlig person som jag alltid ser fram emot att träffa.
  //Ewa L.
 • Henrik Sabelström 7 september 2018 12:14:08"
  Du har höjt min energinivå med flera hundra procent. Har precis kommit hem efter en timmes promenad med hunden. Jag vägde mig i morse och hade då kommit under 105 kg. Men det viktigaste är att du har lyckats vända min tidigare destruktiva tankebild till någonting helt annorlunda. Jag ser numera livet som någonting fantastiskt och inte som tidigare som ett problem. Jag ser fram mot vår nästa träff..."
 • Henrik Sabelström, 47 år
 • Jaak Arendi 7 september 2018 12:12:44
  "Det är med enkla medel jag har kunnat gå ner i vikt ca 18 kg på 14 veckor. Jag har upptäckt ny mat tack vare återhållsamhet som programmet förordat. Det är inte slutet om något mindre lämpligt skulle slinka ner. Jag känner mig yngre och lättare på många sätt. Allt har blivit lättare. Enda bekymret är att garderoben är hemskt stor nu..."
  Jaak Arendi, 51 år
 • MS 17 juni 2017 08:53:59
  PETRA, Tack för att du gjorde mig så fin i håret! Jag är sååå nöjd och det känns så bra.
  Har tvättat det två gånger sedan jag var hos dig och även om det fortfarande känns liiite mörkt, så är det så fint och jag trivs så bra. Jag känner en stor skillnad i klippningen också mot tidigare frisörer och håret känns friskt och starkt.
  Jag vet inte hur du gör men det är magi, så tack fina du! :)
  //MS
 • Edith 4 maj 2016 09:22:00
  Vad roligt att ni kommit i gång! Jag har naturligtvis redan slängt mig på en bokning!!!!
  /Edith
 • Sofia 9 september 2015 22:49:06
  Vill verkligen rekommendera er att gå till Annelie Englunds lilla salong om ni vill ha en ansiktsbehandling i världsklass. Vi är gamla kollegor och vänner & jag har gått till henne i 15 år. En av de bästa hudterapeuter jag känner
 • Liz 18 januari 2015 17:39:21
  Hos Annelie får man den perfekta kombinationen av mångårig expertis (vilket ger en enorm trygghet i alla tänkbara hudtillstånd/behandingar och frågor man kan tänkas ha) samt ett genuint vänligt och varmt omhändertagande. Bara massa positivt <3 :-)
 • Alexandra 23 november 2014 19:10:39
  Att få komma lite vardagstrött och sliten till Annelie, är som att komma till en annan lyxig värld en stund. Efteråt kliver man ut genom dörren med förnyad energi och välmående! Rekommenderar verkligen ett besök till denna Skönhetskammare! :-)